Värmland

Det är så sinnessjukt jävla varmt här i lägenheten!!! Och jag är för lite "göteborg" för att ta mig till saltholmen bland tusen andra och verkligen uppskatta det. Gillar inte när folk ligger utplacerade som brunbrända köttstycken på rad och steker och svettas. När det kommer till sånt så vill jag ha mitt space i sommarvärmen. Antingen påklädd och öldrickande bland massa folk, men när det kommer till avklädd och typ bokläsande vill jag vara det i ensamhet.

Därför har jag och Joel bestämt oss för att åka till värmland nu sista dagarna innan det är dags för jobb igen. Fyra dagar bort från allt förutom sommaren. Yes.

Stranden

Igår hade jag en riktig kalasfylla. Hade verkligen lovat mig själv att inte bli så full, men en kombo av värme, för lite mat och dåligt ölsinne gjorde att jag ändå lyckades bli så in i helvete full. Det slog liksom till som om någon bankade mig i huvudet med en stor klubba och jag vinglade hem i natten för att kasta mig i säng.

En sjukt bra kväll var det i alla fall! Började på min gård tillsammans med Emmeli och Emelie där vi drack lite vin. Sedan promenerade vi ner till röda sten i kvällssolen och deltog i festligheterna (bästa uttrycket).
Joel och hans bror hade verkligen ordnat det sjukt bra. Jag var stolta(och fulla) flickvännen. eheh.


Ganska tidigt på kvällen innan stranden blev näst intill överfull av dans och människor.


Emmeli visade upp brännan i vit skjorta.


Random folk i solnedgång.





Var mycket folk som badade, men det kändes inte helt ok i göteborgs hamn. hmm. Doppa fötterna är bättre enligt mig. Dom här var söta.


Min tvillingsyster Jonna och någon dude. Notera hennes min och trycket på hans t-shirt.


Finns så många liknande bilder på mig och Emelie från fyllans stunder. Jag blir alltid lika "ska vi ta en fin kompisbild"-när jag är full och med henne. hi hi.


Strax innan jag tog mig i kragen och gick hem. Vems är kepsen? Tycker jag passar bra i den.

Mina fräknar





Okej. Två bilder där man ser varanda por, varandra liten prick och varje näshår. Men skit det det! Poängen är såklart mina fräknar som kommer fram när jag får lite sol på näsan! Nu kan jag äntligen känna mig äkta rödhårig samt fejka ett tvillingskap med Jonna.
Jag är så glad över dom.

Landetvistelsen

Shuuuu. Det hr varit en hård vistelse på landet dom senaste dagarna. Inte nog med att jag har bränt pattarna så in i helvete på solen och ser ut som en kräfta. NÄä, DESSUTOM HAR MICHAEL JACKSON, THE KING OF POP GÅTT OCH DÖTT!!! VAD ÄR GREJEN MED DET? OTIPPAT? JAA!!! Fatta min frustration när jag fick reda på det igår och inte hade tillgång till internet, tv eller tidning. Har varit helt besatt av tanken på det hela dagen idag, vill veta mer och mer och mer. Michael har ju alltid haft en väldigt speciell plats i mitt lilla tjejhjärta ända sedan jag sjöng ihop med honom som barn, och även fast jag aldrig varit värsta fanet så har jag ju sett till att "hålla lite koll" på honom. (lol). Men nu helt plötsligt är han bara borta och jag vill googla sönder mig. Det är inte okej att Michael Jackson är död. Det är inte okej! *ledsen*

Fler sega saker som har hänt på landet:

- Jag tappade min mobil i havet vid ett krabbfiske-försök i förrgår. Den överlevde faktiskt(!) men nu för tiden är den skitskum. Kan inte se vem som har ringt och jag har missat samtal och mina egna samtal vägrar kopplas fram.

- Idag hittade vi en övergiven liten, liten fågelunge som hade ramlat ut sitt bo och bara pep och skrek efter mat och efter sin mamma. Vi lyckades mata den med två flugor, men kunde ju såklart inte ta med honom hit till stan. Så mitt hjärta grät när vi lämnade honom i en blomlåda på landet, *börjar gråta vid tanken*. FYFAN!


Bye bye




Det är sommar och jävligt varmt, så efter några bra dagar i stan drar jag tillbaka till landet. Ska bli fint att få steka lite på klipporna, se om jag har några fräknar kvar som vill komma fram i solen.

På fredag är jag back in town för då är det det här:



Kommer antaglige bli sjukt härligt med tanke på väder och läge. OCH VEM VILL MISSA ETT GHETTO BEACH PARTY? haha. Är som några kanske förstår nere på stranden på röda sten. Kom dit och grilla en korv och drick en öl vettja! Eller köp en grillad för det ska finnas på plats! Kommer bli grymt.

DAGENS TOPP ETT:

JENNY KOM HEM FRÅN THAILAND!!! JENNY MIN ÄLSKADE JENNY. MIN BÄSTIS.
HON ÅT SUSHI OCH JAG ÅT THAI I KUNGSPARKEN OCH LIVET VAR PRECIS SÅ SOM DET SKULLE VARA FÖR EN DAG. BRA DAG.

Som en tavla



Ut genom fönstret på landet sista kvällen. Det regnade som aldrig förr. Vattnet och himmlen ändrade färg, och världen såg nästan ut som en tavla.

pyssel

fyra dagar i midsommarveckan ordnar vuxenskolan en pysselkurs för handikappade/funktionsnedsatta ungdomar. på den kursen har jag befunnit mig veckans alla förmiddagar och en stund till.
idag var det avslutning och fem nöjda söta tjejer som deltagit på kursen tog hejdå av varandra, packade påsar med glittrande pyssel-prylar och åt jordgubbar.

-
jag som assistent fick också en chans att pyssla lite. någonting jag inte gör speciellt ofta fastän jag gärna skulle vilja.
med mig hem hade jag en väldigt fin låda som jag klätt in i blommigt tyg, och i den låg min lilla döskalle-nyckelring, ett par pärlringar (som är tänkta att bli örhängen) och min lilla sjömansring. dessutom har jag gjort en ljusstake av betong och eget papper med blommor i! haha. jag var sjukt nöjd när jag kom hem till mina föräldrar och visade mina verk. fotade dom alldeles nyss så att ni också får se! :)



Hela gänget samlat framför sina saker.


När jag kom hem fotade jag mina egna grejer. haha.


Min ask var blå inuti.


Döskallenyckelringen!


Sjömansringen som är gjord av en knapp. Mycket simpelt, men fint.

Ida Redig

En bildserie på Göteborgs vackraste lilla sångfågel.







http://www.myspace.com/idaredigmusic